• Cameră dublă

 • Camera triplă

 • Apartament

Rezervă online

Rezervă
Show-Hide

Evenimente

La Hotel Minuț*** fiecare eveniment este o reuşită!  Business meetingEvenimentele de afaceri se pot remarca prin profesionalismul și bunul gust cu care echipa Hotel Minuț*** organizează coffe-break-urile, prânzurile de business, cocktail-urile sau dineurile. Evenimentele de acest fel se pot personaliza în funcție de identitatea dvs corporatistă.

  Alături de organizarea evenimentului de către o echipă de profesionişti vă punem la dispoziţie:

  1. Sala de conferinţă pentru evenimente mici și medii, cu o flexibilitate elegantă în amenajarea locurilor.
  2. Sala de conferinţe, situată la parterul hotelului, la acelasi nivel cu, recepţia şi restaurantul, are următoarele facilităţi:

  • suprafaţă: 170 mp
  • sonorizare
  • ecran de proiecție
  • flipchart
  • internet wireless


  Restaurantul hotelului cu o capacitate de 130 de locuri, cu un design elegant şi cochet, ideal atât pentru cocktail-uri, recepţii sau orice alt eveniment al companiei tale.


  nuntaLa restaurantul Hotelului Minuț*** veți găsi îmbinarea perfectă între eleganță și intimitate. Designul restaurantului a atins cele mai fine linii pentru ca tu să ai parte de cele mai reușite evenimente alături de cei dragi!

  O nuntă sau un botez este un moment special, uneori irepetabil, cu o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea ne propunem să-l organizăm astfel încât să vă bucure, să vă distreze și să vă facă să vă amintiți cu plăcere de clipele petrecute aici!
  Fiecare eveniment va fi tratat cu importanța unui moment unic, încercând să transpunem în practică ideile și dorințele dumneavoastră.

  Bucurați-vă de magia unor zile memorabile, de poveste, petrecute în cadrul Restaurantului Hotel Minuț***.

  partyPetreceri
  Fie că doriți să vă serbați ziua de naștere sau de nume, ori pur și simplu doriți să organizați o petrecere cu prietenii sau familia, suntem la dispoziția dumneavoastră și vă asigurăm de toată atenția pentru ca să vă bucurați de petrecere, indiferent dacă este una numeroasă sau restrânsă, tradițională sau modernă.

   

  pianDivertisment
  Vă invităm să trăiți experiența vibrantă a artelor frumoase întrunite într-un spațiu magic, intim, născut din pasiunea de a vă oferi experiența unei seri deosebite și de a crea pentru dumneavoastră, oaspeții nostri, un loc rupt de cotidian, care să vă lase amintiri pe care să le păstrați cu drag.
  Bucurați-vă de serile cu muzică live și recitaluri de pian în timp ce savurați specialitățile noastre culinare.

  Restaurantul Hotel Minuț*** deține toate atuurile pentru a vă oferi momente unice și o atmosferă relaxantă!


  Vă așteptăm cu drag!
  Pentru rezervări și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.